Marché d'approvisionnement de la table de Claude de La Châtre_03


a la Toussainct vingtquatre solz tournois piece pour ce cy XXIIII s t
Ventre, pieds, testes et fressure de chevreau ensemblement six solz tournois pour ce cy VI s t
Yssues d'oyson six sol tournois pour ce cy VI s t
Une entrée de table de menus droict trois solz tournois pour ce cy III s t
Ung chappon gras bardé vingt sept solz tournois pour ce cy XXVII s t
Un petit cochon de laict vingt solz tournois pour ce cy XX s t
Le chappon de paille, hutoudeaulx, poulles tant pour bouillir que pour pasté et rostir chacune piece dix sept solz tournois cy XVII s t
Poulles de service et pigeons tant a bouillir que pasté et rostir chacune piee cinq solz trois deniers tournois pour ce cy V s t III d
Gelinottes tant à bouillir que rostir sept solz tournois pour ce cy VII s t
L'oyson depuis Pasques jusques à la feste de Toussainct treize solz tournois cy XIII s t
L'oye grasse vingt solz tournois pour ce cy
Lievres et levraulx piece vingt deux solz tournois pour ce cy XXII s t
//
Lapins de garenne ou pour ung deux lapereaulx, perdrix, perdreaux, becassin, oyseaulx de bruyère chacune piece dix sept solz cy XVII s t
Plumiers, vanneaulx, cailles, cailleteaux, sercelles, bizets, chevalliers et gros rables piece sept solz tournois pour ce cy VII s t
Ramiers, ramereaulx piece unze sols tournois pour ce cy XI s t
La douzaine d'allouettes tant pour bouillir que pour pasté treize solz tournois pour ce cy XIII s t
Paons, paonneaulx, cocqs dindes, poulles dindes, faizans, faizandeaulx, marcassins chacune piece cinquante trois solz tournois cy LIII s t
Poullet dinde vingt sept sollz tournois pour ce cy XXVII s t
Oustardes, oustardeaulx, cignes, cigneaulx, herons, heronneaulx, grues hegrettes, butors, gelinottes de boys et pallet chacune piece trente huict solz tournois pour ce cy XXXVIII s t
Berges et oyseaulx saulvages piece dix sept sols tournois cy XVII s t
Douzaine d'allouettes de mer seize sols tournois pour ce cy XVI s t